Ajankohtaista

FresCo Ravintolat Oy Raumalta Satakunnan vuoden 2018 Matkailuyritys

6.3.2018

FresCo Ravintolat on perustettu v.2004 , jolloin kahvila-ravintola Satamanportti aloitti toimintansa. Tänä päivänä yrityksellä on Raumalla ja ympäristössä kuusi toimipaikkaa ja Turussakin kolme. Yritys työllistää nelisenkymmentä työntekijää. Satakunnan vuoden Matkailuyrityksen palkinnossa huomioitiin erityisesti FresCo Ravintoloiden  jatkuva kehittämistyö ja kasvu, edellä kävijyys teatteriyhteistyössä ja ryhmämatkailun kehittämisessä, ammattilaisuus kaikessa tekemisessä sekä aktiivinen osallistuminen koko Satakunnan matkailun kehittämiseen. Paljon… Lue lisää…

Korsuretket Oy- Satakunnan vuoden 2017 matkailuyritys

10.4.2017

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on valinnut vuoden 2017 matkailuyritykseksi Korsuretket Oy:n Jämijärveltä. Korsuretket Oy:n toiminnan ydin on hyvinvointia luonnosta. Toimintaan kuuluvat erilaiset ohjelma- ja elämyspalvelut, saunat ja paljut, kokoustilat Korsukylässä ja v. 2016 avattu metsäseikkailurata. Ruoka valmistetaan lähialueiden raaka-aineista luonnonantimia suosien. Onnittelut Korsuretkille ja yrittäjä Sanni Luomahaaralle!  

Makuja Suomesta – maakuntaherkkujen reseptivihko

21.9.2016

Löydät täältä reseptit maakunnan herkkuihin. Makuja Suomesta by ExpediaFI

Vuoden satakuntalainen Matkailuyritys Koivuniemen Herra ja MuuMaa

22.3.2016

Maatilamatkailu Koivunimen Herra ja MuuMaa Merikarvialta on suomalaisen ja satakuntalaisen maaseudun perinteiden elävöittäjä ja maatilamatkailutuotteiden tuotekehittelyn uranuurtaja. Yrityksen arvoina ovat lapsi- ja perhekeskeisyys ja asiakkaiden aktiivinen osallistaminen ja yhdessä tekeminen. Yritys tarjoaa asiakkailleen kurkistuksen maatilan elämään; pääset lypsämään lehmää, rapsuttamaan possua tai ihmettelemään kilpikonnia. Alueelta löytyy monenlaista tehtävää ja aktiviteetteja on tarjolla possujuoksusta heinähyppelyyn ja… Lue lisää…

Ruokamatkailun kehittäminen alkaa maakunnassa

6.10.2015

Ruokamatkailu kasvaa maailmalla. Ruoka on yksi ihmisen perustarpeista ja tärkeä tekijä matkailussa. Kaikki matkailijat syövät, vaikka matkailija ei olisikaan ruokamatkailija. Ruoka on usein toiseksi tärkein asia matkalla, matkailija haluaa nauttia paikallista ruokaa. Ruokamatkailuksi määritellään vierailut alkutuottajien ja jatkojalostajien luona, ruokafestivaalit, ravintolat sekä kaikki paikat, joiden ensisijainen vetovoimatekijä on ruoka. Myös kohteissa koettavilla elämyksillä on tärkeä… Lue lisää…

Tiedote jäsenille

27.8.2015

Muistattehan, että jäsenenämme voitte osallistua www.visitsatakunta.fi sivuille!   TULKAA MUKAAN TOIMINTAAN!!

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Yyterin kauneutta talvella ... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 päivä sitten

Yyterin kauneutta talvella

Kommentti Facebookissa

Oli todella kaunista.Sielu lepää.Vielä vähän lisää lunta ja kaupungin laduntekijä matkaan 👍😊

Lohikeittoa sunnuntaina Sieravuoressa! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 päivää sitten

Lohikeittoa sunnuntaina Sieravuoressa!Image attachment

Hoitola Happy löytyy Raumalta.
www.hoitolahappy.net
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 päivää sitten

Hoitola Happy löytyy Raumalta.
www.hoitolahappy.netImage attachmentImage attachment

Kuvat henkilön Ravintola Face & Finlandia Hotel Lumiainen julkaisusta ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten

Image attachment
Näytä lisää