Euran kunta/kulttuuripalvelut

Ajankohtaista

Euran kunta/kulttuuripalvelut

23.9.2020

Kauttuan Ruukinpuiston historiaa valokuvasuunnistuksen keinoin – koko perheen opastettu Rusinaretki lauantaina 24.10. klo 13. Lähtö kesäkahvila Kyöpelin edestä (Sepäntie 4, Kauttua). Varaudu säänmukaiseen vaatetukseen ja hyviin jalkineisiin. Kierros on ilmainen. Kierroksen jälkeen voi tutustua Alvar Aallon suunnitteleman Terassitalon näyttelyhuoneistoon (Alvar Aallon tie 4, as. 3). Sisäänpääsy 5 €/hlö, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Näyttelyhuoneisto on avoinna klo… Lue lisää…

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Upea Maisemasauna Pramee on varattavissa nyt arkisin ma-ke hintaan 300€/3h! Ulkoporealtaan saa käyttöön lisämaksusta. Varattavissa klo 16-21.

Saunatilat soveltuvat mukavasti noin 15–25 hengelle: saunaan mahtuu kerrallaan 6–10 henkeä. Oma kattoterassi ulkoporealtaineen.

Varaukset myynti@virkistyshotelli.fi tai p. (02) 628 5300
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 tuntia sitten

You deserve it 😻🥰😍
.
.
.

#glampingresort #glampingtent #glampingholiday #bedandbreakfast #strövtåg #elämyslahja #kotimaanmatkailu #syystarjous #leirintäalue #retkeily #telttailu #nukuyöulkona #riippumatto #finndome #metsäterapiaa #suplautailu #metsässä #leirielämää #häämatka #vuosipäivä #hotelsfinland #tehdäänyhdessä #finlandia #soome #finsko #finnland #finsko #lähimatkailu #кемпинг
... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 tuntia sitten

Aikajanakuvat#isänpäivä2020 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten

Suomalaisen Käsityön Päivä 23.10. Keramiikkapajalla työhuoneen puoti auki 10 - 18. Poikkeahan tekemään löytöjä, samalla näet, miten tontut syntyvät. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten

Paljon onnea Lasistudio Jan Torstensson väelle!ONNEKSI OLKOON Lasistudio Jan Torstensson, teidät on valittu Vuoden 2020 SKYT-yritykseksi!
Valintakriteerinähän oli kestävän kehityksen huomioiminen tuotannossa. Kun tutustuu yrittäjien ja ekologian suhteeseen, ei voi kuin todeta, että nimitys meni aivan nappiin.

Tuulikki Tähtivaara-Torstensson kertoo:
- Meille ympäristöarvot ovat ollut aina tärkeitä ja mm. kierrättäminen on ollut osa elämää aina. Jo silloin kun juuri kukaan ei hankkinut mitään käytettynä, se oli meille ihan arkipäivää. Me olemme hankkineet mm. kirppismyyntituloilla vihkisormukset. Tuusulassa remontoimme 80-luvulla rintamamiestalomme pitkälti kierrätysmateriaaleilla. Oli siis aivan luonnollista, että yritystoimintaankin sovellettiin samaa ajattelua. Aluksi rakennettiin tuotannossa tarvittavat laitteet kierrätysmateriaaleista. Laitteiden valmistuttua oli selvää, että tuotteetkin valmistetaan kierrätysmateriaalista.
- Ekologia merkitsee meille kestävään kehitykseen tähtäävää elämäntapaa.
- Tunnelmat on voiton vuoksi korkealla. On aina hienoa saada lasinpuhallukselle näkyvyyttä. Ala on sen verran pieni, että se monilta unohtuu suomalaista käsityötä miettiessä.
lasistudio.fi/

HYVÄÄ SUOMALAISEN KÄSITYÖN PÄIVÄÄ!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten

Paljon onnea Lasistudio Jan Torstensson väelle!

Kommentti Facebookissa

Onnittelut teille kaikille!

Näytä lisää