Ahlströmin ruukit, Noormarkku

Noormarkun ruukin alue tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille kävijöille. Alueen historialliset rakennukset ovat yhä käytössä ja palvelevat vieraita niin ravintola-, kokous- kuin majoitustiloina. Jokainen tila on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa, tarjoten unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia.

Noormarkun Klubi

Vuonna 1924 kerhotaloksi peruskorjattu aikaisemmin Noormarkun Kerhona tunnettu talo tunnetaan nykyisin paremmin nimellä Noormarkun Klubi. Noormarkun Klubi rakennettiin toimimaan kokoontumistilana Ahlströmin virkailijoille ja heidän perheilleen, kunnes 1980-luvulla talon palveluita alettiin tarjota kaikille halukkaille.

Villa Ett –  vuonna 2010 saneeratut tilat tarjoavat upeat puitteet 60 hengelle. Yläkerran pienet salit toimivat kabinetteina 6–12 hengelle.

Vainiola-  kodikkaat, boheemiutta henkivät huoneet ovat vieraiden käytössä. Majoitusta varten on kahdeksan kahden hengen huonetta. Myös koko talo on vuokrattavissa.

Sahala–   ruukin Pajan vieressä sijaitseva vastikään saneerattu rakennus yövieraita silmällä pitäen. Sen 12 kahden hengen huonetta ovat valmistuneet vuonna 2010.

Sauna