Anttilan tila, Kartano Hostel

  • Sonnilantie 111, Kokemäki
  • p. +35840 8467 553
  • Avoinna: Ympäri vuoden, vastaanotto avoinna klo 6-24
  • juhoa@iki.fi
  • www.anttilantila.fi/

Hotellitasoista Hostel majoitusta!
Kartano Hostel tarjoaa aamiaismajoitusta perheille, ryhmille sekä omatoimi- ja liikematkailijoille. Kansainväliseen Hostel ketjuun kuuluva Kartano Hostel on perhematkailijoiden ja komennusmiesten suosiossa. Reppureissaajat löytävät myös edullisen majoituksen yhteishuoneista. Hostellissa on tasokkaita hotellitasoisia huoneita. Huonekoot 1-2 hengen huoneesta aina 7 hengen reppureissaajan yhteishuoneeseen. Hostellista löytyy majoitustiloja myös koiran kanssa liikkuville matkailijoille. Kansainvälisellä Hostel kortilla saa alennusta majoituksesta ja tilamyymälän ostoksista, samoin Caravankortilla. Majoitustilat ovat maalaiskartanon päärakennuksessa sekä pihapiirin muissa rakennuksissa. Kartano Hostel on kokonaan savuton. Hostellissa on langaton nettiyhteys, paljon yhteisiä oleskelutiloja ja majoitushuoneissa on TV. Maksuttomat paikoitustilat asiakkaille.

Kartanon palvelut
Maksuttomat paikoitustilat asiakkaille.  Anttilan Tila tarjoaa erilaisille yritys- ja yhdistysryhmille kokoustiloja tai tilat erilaisille perhejuhlille. Kesällä piha-alueet tarjoavat lisää mahdollisuuksia juhlatilaisuuksien järjestäjille. Kokoustaa voi Maalaiskartanon päärakennuksessa, jonne mahtuu 10-70 henkilöä. Käytettävissä on myös Wekaran Vintti tilaisuuksia varten. Lisäksi tilalta löytyy savusauna lämminvesialtaineen sekä puilla lämmitettävät ja sähkölämmitteiset saunat.

Tilamyymälä

Kotiin viemisiksi voit ostaa tilamyymälästämme kotimaisia marjatuotteita tai vaikkapa ämpärillisen herneenpalkoja kesällä tai tilalla valmistettuja marjalimonadeja ja -mehuja ympäri vuoden.