Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Avec Marja – Marjan matkassa

  • Siltatie 190, Nakkila
  • +358 44 2429 222
  • info@avecmarja.fi
  • avecmarja.fi

Avec Marja – hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Kajakkivuokraus, melontaretket, patikointi…

Avec Marja vuokraa kajakkeja sekä järjestää melontakokeiluja ja opastettuja kajakkiretkiä Arantilankosken Kajakkirannassa Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla. Voit myös tilata kajakit haluamaasi kohteeseen ja järjestää vaikkapa tyky-päivän tai mukavan aktiviteetin ystävien kesken. Mikä tahansa ranta voi olla kajakkiranta!

Opastettuja luonto- ja melontaretkiä Satakunnan moniin kohteisiin, esim. Euran Koskeljärvelle, Säkylän Pyhäjärvelle tai Kullaan Joutsijärvelle ja tietenkin Nakkilassa Kokemäenjoella.

Yrityksille ja ryhmille myös erä- ja luontohenkiset tiimikisailut.

Lue lisää: https://avecmarja.fi/aktiviteetit

Talvella Marjan aktiviteetit löytyvät Rukalta https://avecmarja.fi/ruka-kuusamo

Apartment Tallitalo – Garage House

Tilava ja viihtyisä majoitushuoneisto Tallitalo – Garage House tarjoaa majoitusta Nakkilassa. Oletpa liikkeellä sitten työasioissa, sukulaisvierailulla tai kulttuuri-, luonto-, kalastus- tai muun aktiviteetin perässä, Tallitalo Garage House Nakkilassa maaseutumaisessa ympäristössä hyvien palvelujen lähellä on oivallinen valinta. Erillisessä omakotitalon siistissä ja viihtyisässä päätyhuoneistossa saat olla omassa rauhassa.  Kolme makuuhuonetta ja oleskelutilat sekä keittiö. Tilaa 1-6 henkilölle.

Lue lisää  Tallitalo – Garage House