Mericamping

  • Palosaarentie 67, 29900 Merikarvia
  • +358 (0)400 719589
  • Mericampingin kesäkausi alkaa 1.6. ja päättyy elokuun lopulla. Mericampingin leirintävuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12.
  • info@mericamping.fi
  • www.mericamping.fi/

Mericamping on neljän tähden viihtyisä lomakohde Merikarvialla,  aivan meren äärellä.

Mericamping on vain kolmen kilometrin päässä Merikarvian keskustan palveluista ja lähimpään kaupunkiin Poriinkin kertyy matkaa vain 50 km. Alueelta löytyy 22 lomamökkiä ja 70 sähköistettyä caravan-paikkaa. Alueella on asiakkaiden käytössä suihkut, wc:t, pyykkitupa, keittiö sekä 2 sähkösaunaa ja puulämmitteinen sauna takkatuvalla. Yleisessä käytössä on myös grillikota, uimaranta ja huvimaja. Lisäksi meiltä löytyy rantalentopallokenttä, 9- reikäinen minigolfrata ja polkuautorata. Kahvilassa tarjoillaan kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös purtavaa niin pienempään kuin suurempaankin nälkään. Sieltä saat myös virvoitusjuomia sekä mietoja alkoholijuomia.
Tervetuloa viihtymään!

Mericampingin kesäkausi alkaa 1.6. ja päättyy elokuun lopussa. Kesäkautena kaikki palvelut ovat käytettävissänne. Mericampingin leirintävuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Kesäkautena alueella on päivystys ympäri vuorokauden. Saapumisesta sulkemisajan jälkeen tulee ilmoittaa.

Kesäkauden ulkopuolella käytössä on 8 talviasuttavaa mökkiä, saunat ja karavaanialue. Varaukset etukäteen.