Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Perheseikkailu pako Yyteriin!

  • Yyterinsantojentie 1, 28840 Pori
  • P.+358 (0)400 555 025
  • Päivittäin kesäaikana klo 11-17.
    Kysy myös ilta-aikoja!
  • pakoyyteriin@gmail.com
  • www.suomicamping.fi/yyteri

Pako Yyteriin on koko perheen seikkailu!

AARTEITA YYTERISSÄ
Maailman vanhin mies August Niemenpää eli Akusti on pyytänyt apua lapsenlapsenlapsenlapseltaan Yyteriin piilotettujen ja unohdettujen aarteiden löytämiseksi. Avuksi tarvitaan oikea retkikunta.

MATKA TÄYNNÄ HAASTEITA
Retkikunnan tehtävää haittaa Verneri Venkola, joka myös havittelee aarteita ja siksi retkikunnan pitää pysyä valppaana ja harhauttaa Venkolan joukkoja, jotta tehtävä onnistuu. Akusti on ohjeistanut päiväkirjassaan retkikuntaa tekemään erilaisia tehtäviä, kuten pelaamaan beachfutisgolfia, kokoamaan palapeliä, tunnistamaan seudun eläimiä, heittelemään palloja, eikä muuten ihan mitä tahansa palloja ja rakentamaan tornia, aivan kuin olisivat tavallisia turisteja. Lopulta päästään tärkeän tehtävän äärelle, kun löytyy paikka, johon aarteita on jäänyt hiekan alle piiloon.

METALLINPALJASTIN KÄTEEN JA KAIVAMAAN
Koska hiekan alta ei voi nähdä, missä tärkeät aarteet piilkeksivät, tarvitaan teknologiaa avuksi. Metallinpaljastin voi olla tärkeä väline oikean aarrekätkön löytämiseksi. Paikallistaminen on tärkeää, mutta tuoreet käsivoimat takaavat sen, että hiekan alla olevat aarteet saadaan näkyville ja talteen museolle toimitettavaksi. Jotta tämä kaikki onnistuu on nuorten retkikuntalaisten osallistuminen ensiarvoisen tärkeää, jotta Venkola joukkoineen saa jäädä nuolemaan näppejään.

Kun tehtävä on suoritettu, on palkintojen ja upean sertifikaatin aika! Jännittävää ja hauskaa Pako Yyteriin -seikkailua!