Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Villa Aino

Villa Aino, majoitu kodikkaasti tyylillä sisutetussa rivitalohuoneistossa

Kauniin Pyhäjärven rannan läheisyydessä voit majoittua työ- tai vapaa-ajallasi, pitää pieniä perhejuhlia, kokoustaa ja nauttia asunnon rauhallisesta ja tyylikkäästä, kodinomaisesta viihtyvyydestä.

Villa Ainon tilat

Villa Ainossa on kolme makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, tilava olohuone, sauna sekä iso atriumpiha. Täällä mahtuu majoittumaan niin perheet, pienet ryhmät kuin pariskunnatkin. Villa Aino on oivallinen hääyöpaikka vaikkapa morsiuspareille.

Vuodepaikkoja on kymmenen. Aamiainen ja catering-palvelut saatavilla lisäpalveluna.

Villa Ainon yhteydessä toimii More Neon hoitotila.

Rauhallinen, luonnonläheinen sijainti, näköyhteydessä Pyhäjärven rantaan, jonka opastettua Hiittenkarin luontopolkua pitkin voi tutustua lähiluontoon. Lue lisää facebookista: https://www.facebook.com/lohiluoma/

Villa Ainossa voit majoittua sekä pitää kokouksia ja juhlia ja tilata toiveittesi mukaisesti myös hyvinvointipalveluita ja luontoaktiviteetteja.

Hyvinvointipalvelut

Yrittäjä Anne Valtosen yrityksen More Neon hoitotilat sijaitsevat Villa Ainon yhteydessä. Tila ympäristöineen mahdollistaa monipuolisen palvelutarjonnan yksilöhoidoista ryhmähoitoihin ja hyvinvointitapahtumiin, ateria- ja kokoustilapalveluineen.

https://moreneo.fi