Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Osta verkosta satakuntalaista matkailua!

Matkalle Satakuntaan – Visit Satakunta -matkailuhanke kytkeytyy koronaviruspandemian Satakunnan kehitykselle aiheuttamien haitallisten vaikutusten hillintään ja niistä toipumiseen. Hankkeessa lisätään matkailuyritysten näkyvyyttä, kannattavuutta ja yritysten koronakriisistä selviytymistä ja kasvun kautta nostetaan myös yritysten mahdollisuutta työllistää.

Hankkeen kesto on 1.6.2020 – 31.5.2021.

Päätavoitteena on saattaa satakuntalaiset matkailupalvelut ja -kohteet helposti saataville ja digitaaliseen muotoon yhtenäisen myynti- ja jakelukanavan avulla. Visit Satakunta -sivujen yhteyteen on tavoitteena tehdä  Osta verkosta -sivu, jossa mukaan lähtevät yritykset/ kohteet voivat tuoda verkkokaupassa myytävät tuotteensa ja palvelunsa esille. Osta verkosta -sivulle yritys voi tulla mukaan omalla verkkokaupallaan. Mikäli yrityksellä ei ole olemassa omaa verkkokauppaa, niin autamme siinäkin mm. tuotteistamis- ja verkkokaupan työpajojen avulla.

Lisäksi hankkeessa markkinoidaan Satakuntaa kotimaisena matkailukohteena ja edistetään lähimatkailua.

Hankkeeseen ovat tervetulleita mukaan Satakunnan kaikki matkailuyrittäjät ja -kohteet sekä muut matkailutoimijat kokoon, sijaintiin tai taustaan katsomatta. Hankkeen rahoittajana toimii Satakuntaliitto.

Tähän hankkeeseen kannattaa kaikkien satakuntalaisten matkailutoimijoiden lähteä mukaan. Edistetään yhdessä satakuntalaista matkailua ja suositaan lähimatkailua!

 

Matkailullisin terveisin

Terja Wahlberg

projektipäällikkö

 

Facebook

Vierailitko viime lauantaina Lähiruokapäivän kohteessa? Vastaa palautekyselyyn ja auta tekemään seuraavista Lähiruokapäivistä entistä parempia 💚

Linkki kyselyyn: link.webropolsurveys.com/S/6F9E13590E4D4686
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten

Porin Vaakunassa vastuullisuus etenee ja hävikki pienenee!Jatkamme viestintää hävikistä myös tulevaisuudessa. Asia on tärkeä!🫶
#hävikki
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten
Porin Vaakunassa vastuullisuus etenee ja hävikki pienenee!

Kalenteriin! Vuojoen kartanolla teatterikahvila ja hilpeä monologi!Hilpeä monologi Tupakan vahingollisuudesta

Ensi viikon lauantaina 23.9. humoristinen Monologi Tupakan vahingollisuudesta Vuojoen Kartanolla klo 15 alkaen. Ota ystävä mukaan ja lähtekää viihtymään kulttuurin ja hyvän tarjottavan parissa!

Anton Tšehovin yksinäytöksisessä monologissa Ivan Ivanovitš Njuhin pitää esitelmää tupakoinnin haitoista…lyhyt luento sisältää sopivan annoksen mainiota valistusta vakavasta asiasta, varsin viihdyttävällä otteella. Kokeneenkin luennoitsijan on haasteellista pitää työ ja kotiasiat erillään, varsinkin kun kotona odottaa varsin dominoiva vaimo…

Lipun hinta 15€ /hlö I Esityksen kesto: n. 30 min.
Esityksen tuottaa: Kulttuuriyhdistys Kaiku ry
Osta liput täältä: vuojoki.johku.com/fi_FI/tapahtumat-ja-konsertit/tupakan-vahingollisuudesta-anton-tsehov

Teatterikahvilasta virvoittavat viinit ja kahvit hyvällisineen esityksen lomassa nautittavaksi. Teatterikahvila ja ovet auditorioon aukeavat tuntia ennen esitystä.
Lämpimästi tervetuloa!

#monologi #vuojoki #vuojoenkartano #kulttuuriyhdistyskaiku #antontsehov #monologitupakanvahingollisuudesta #hilpeä #kulttuuriesitys #teatteriesitys #vuojoenkartano #kartanollatapahtuu #satakuntamenot #satakunnassatapahtuu #kulttuuriakartanolla #rauma #eurajoki #pori #luvia #visiteurajoki @eurajoki @kulttuuriyhdistyskaiku
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten
Kalenteriin! Vuojoen kartanolla teatterikahvila ja hilpeä monologi!

Tsirppytsirp!

Aamusauna kuumenee ja puurot pörisee jälleen ensi viikon lauantaina 23.9.

Varaa paikkasi mahtavaan aamun aloitukseen www.laitakarinmerihelmi.fi

Saunavuorot ovat:
9-10 ja 10-11
Saunan jälkeen sinua odottaa maistuva aamiaispöytä 🤗

Aamusauna sis. aamiainen 16,00/hlö.

#aamuuintionparasta
#aamuuintimaisema
#saunalife
#elämäonihanaa
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten