Osta verkosta satakuntalaista matkailua!

 

Satakunnan Matkailuyrittäjät saivat nykyisen matkailuhankkeensa lisäksi uuden hankkeen. Rahoittajana hankkeella toimii Satakuntaliitto.

Matkalle Satakuntaan – Visit Satakunta -matkailuhanke kytkeytyy koronaviruspandemian Satakunnan kehitykselle aiheuttamien haitallisten vaikutusten hillintään ja niistä toipumiseen. Hankkeessa lisätään matkailuyritysten näkyvyyttä, kannattavuutta ja yritysten koronakriisistä selviytymistä ja kasvun kautta nostetaan myös yritysten mahdollisuutta työllistää.

Hankkeen kesto on 1.6.2020 – 31.5.2021.

Päätavoitteena on saattaa satakuntalaiset matkailupalvelut ja -kohteet helposti saataville ja digitaaliseen muotoon yhtenäisen myynti- ja jakelukanavan avulla. Visit Satakunta -sivujen yhteyteen on tavoitteena tehdä  Osta verkosta -sivu, jossa mukaan lähtevät yritykset/ kohteet voivat tuoda verkkokaupassa myytävät tuotteensa ja palvelunsa esille. Osta verkosta -sivulle yritys voi tulla mukaan omalla verkkokaupallaan. Mikäli yrityksellä ei ole olemassa omaa verkkokauppaa, niin autamme siinäkin mm. tuotteistamis- ja verkkokaupan työpajojen avulla.

Lisäksi hankkeessa markkinoidaan Satakuntaa kotimaisena matkailukohteena ja edistetään lähimatkailua.

Hankkeeseen ovat tervetulleita mukaan Satakunnan kaikki matkailuyrittäjät ja -kohteet sekä muut matkailutoimijat kokoon, sijaintiin tai taustaan katsomatta.

Tähän hankkeeseen kannattaa kaikkien satakuntalaisten matkailutoimijoiden lähteä mukaan. Edistetään yhdessä satakuntalaista matkailua ja suositaan lähimatkailua!

 

Matkailullisin terveisin

Terja Wahlberg

projektipäällikkö

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Upea Maisemasauna Pramee on varattavissa nyt arkisin ma-ke hintaan 300€/3h! Ulkoporealtaan saa käyttöön lisämaksusta. Varattavissa klo 16-21.

Saunatilat soveltuvat mukavasti noin 15–25 hengelle: saunaan mahtuu kerrallaan 6–10 henkeä. Oma kattoterassi ulkoporealtaineen.

Varaukset myynti@virkistyshotelli.fi tai p. (02) 628 5300
... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 tuntia sitten

You deserve it 😻🥰😍
.
.
.

#glampingresort #glampingtent #glampingholiday #bedandbreakfast #strövtåg #elämyslahja #kotimaanmatkailu #syystarjous #leirintäalue #retkeily #telttailu #nukuyöulkona #riippumatto #finndome #metsäterapiaa #suplautailu #metsässä #leirielämää #häämatka #vuosipäivä #hotelsfinland #tehdäänyhdessä #finlandia #soome #finsko #finnland #finsko #lähimatkailu #кемпинг
... Näytä lisääNäytä vähemmän

6 tuntia sitten

Aikajanakuvat#isänpäivä2020 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten

Suomalaisen Käsityön Päivä 23.10. Keramiikkapajalla työhuoneen puoti auki 10 - 18. Poikkeahan tekemään löytöjä, samalla näet, miten tontut syntyvät. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten

Paljon onnea Lasistudio Jan Torstensson väelle!ONNEKSI OLKOON Lasistudio Jan Torstensson, teidät on valittu Vuoden 2020 SKYT-yritykseksi!
Valintakriteerinähän oli kestävän kehityksen huomioiminen tuotannossa. Kun tutustuu yrittäjien ja ekologian suhteeseen, ei voi kuin todeta, että nimitys meni aivan nappiin.

Tuulikki Tähtivaara-Torstensson kertoo:
- Meille ympäristöarvot ovat ollut aina tärkeitä ja mm. kierrättäminen on ollut osa elämää aina. Jo silloin kun juuri kukaan ei hankkinut mitään käytettynä, se oli meille ihan arkipäivää. Me olemme hankkineet mm. kirppismyyntituloilla vihkisormukset. Tuusulassa remontoimme 80-luvulla rintamamiestalomme pitkälti kierrätysmateriaaleilla. Oli siis aivan luonnollista, että yritystoimintaankin sovellettiin samaa ajattelua. Aluksi rakennettiin tuotannossa tarvittavat laitteet kierrätysmateriaaleista. Laitteiden valmistuttua oli selvää, että tuotteetkin valmistetaan kierrätysmateriaalista.
- Ekologia merkitsee meille kestävään kehitykseen tähtäävää elämäntapaa.
- Tunnelmat on voiton vuoksi korkealla. On aina hienoa saada lasinpuhallukselle näkyvyyttä. Ala on sen verran pieni, että se monilta unohtuu suomalaista käsityötä miettiessä.
lasistudio.fi/

HYVÄÄ SUOMALAISEN KÄSITYÖN PÄIVÄÄ!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten

Paljon onnea Lasistudio Jan Torstensson väelle!

Kommentti Facebookissa

Onnittelut teille kaikille!

Näytä lisää