Tietoa yhdistyksestä

visitsatakunta-a5-esite-2017

 

Liity jäseneksi Satakunnan Matkailuyrittäjät -yhdistykseen!

Satakunnan Matkailuyrittäjät (SataMat) ry:n ensisijaisena tavoitteena on edistää satakuntalaisten matkailuyrittäjien yhteistyötä ja toimia maakunnan matkailuyrittäjien edunvalvojana Satakunnassa. Yhdistys edistää matkailuyrittäjien yhteistyötä majoitus-, ravitsemis- vuokraus-, ohjelmapalvelu- ja henkilöliikennetoiminnan toimialoilla. Yhdistys toimii yhdyssiteenä Satakunnan kuntien ja matkailuyrittäjien välillä sekä edistää matkailualan yleisiä toimintaedellytyksiä.

Satakunnan Matkailuyrittäjäyhdistyksen toiminnan tavoitteena on lisätä alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta matkailualueena sekä valvoa alueen matkailuyritysten yhteisiä etuja. Satakunnan matkailuyrittäjät ry pyrkii omalla toiminnallaan edistämään Satakunnan matkailun tavoite- ja toimenpidesuunnitelman (2012) toteutumista. Yhdistys myös haluaa olla mukana ottamassa kantaa aluekehittämisen hankkeisiin ja strategioihin oman toimialansa näkökulmasta.

Yritysjäsenen vuosimaksu 50 € vuodessa, yhteisö- ja kuntajäsenyys 200 € vuodessa

Hallitus 
Puheenjohtaja: Terja Wahlberg, p. 040-516 3633, puheenjohtaja@visitsatakunta.fi

Sihteeri :Soile Vahela, ( Pori, SAMK)  sihteeri@visitsatakunta.fi

Varapuheenjohtajat: Seppo Aronen ( Rauma, Fresco- ravintolat), Sirkka-Liisa Koivuniemi (Merikarvia, Koivuniemen Herra) sekä Tarja Matomäki ( Huittinen, Mattilan Marjatila)

Hallituksen jäsenet:  Timo Wallin (Pori, Porin vesibussiristeilyt), Arto Pösö (Ulvila-Nakkila, Eralampi), Kirsi Leppihalme (Jämijärvi, kunta), Maria Suomivirta (Visit Pori), Anne Valtonen (Eura, More Neo, )sekä Marja Kares-Oksman ( Nakkila, Marjan matkassa-AvecMarja)

Varajäsenet:  Sirpa Ala-Ketola (Kokemäki, Ali-Ketolan tila), Irene Villanen (Rauman kaupunki), Suvi Taitonen ( Luvia, Kaljaasi Ihana), Nina Huhtamäki (Satakunnan Yrittäjät)

LIITY HETI alla olevalla lomakkeella!

—————————————————————————————

 


Liity jäseneksi

Yrityksen nimi*

Yrityksen markkinointinimi*

Yhteyshenkilön nimi*

Y-tunnus / henkilötunnus (henkilöjäseniltä)*

Katuosoite*

Postinumero ja -toimipaikka *

Laskutusosoite (jos eri)

Puhelinnumero*

Sähköposti­osoite*

www-sivut

Facebook

Tiedotuslistalle liittyminen

Sähköpostiosoitteeni saa liittää yhdistyksen tiedotuslistalleSähköpostiosoitettani EI saa liittää tiedotuslistalle

Jäsenyys

Yritys- tai henkilöjäsen 50€Yhteisöjäsen 200€Kannatusjäsenyys (kunta) 200€

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No nyt löytyy paljon tapahtumia Vuojoen Kartanolla!Kesän kallistuessa kohti syksyä myös Kartanon tapahtumakalenteri on päivitetty :)
Muutokset ovat toki mahdollisia ja harras toiveemme onkin, että jokainen meistä kantaa vastuunsa niin omasta kuin toisten turvallisuudesta ja noudatamme annettuja ohjeistuksia kaikissa tapahtumissa.

Nautitaan elokuun auringon säteistä ja tummenevista illoista <3
Muista elää - Memento vivere!

#syksy2020
#elokuu
#tapahtumat
#eurajoki
#satakunta
#mementovivere
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 päivä sitten

No nyt löytyy paljon tapahtumia Vuojoen Kartanolla!

AikajanakuvatKasalan kalasatamassa tapahtuu - lauantaina 8.8. klo 10-16 riittää vipinää kuten kuvasta näkyy 👍 On rompetta (ilmaiset myyntipaikat), kalaa monessa muodossa ja kaffetta janoisille ♥️ Ja säät suosivat tuttuun tapaan ☀️ #kasala #kasalankalasatama #yhteisöllisyys #rannikko #maaseutu #merikarvia #visitmerikarvia #satakunta #hyväelämäsatakunnassa #kummallisenkodikas ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten

Näytä lisää