Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.visitsatakunta.fi.

Yhteystiedot

puheenjohtaja@visitsatakunta.fi

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tämä sivusto sisältää upotettua sisältöä seuraavilta sivuilta:

  • Google Maps (https://www.google.fi/maps)
  • Facebook (https://www.facebook.com/)

Facebook

Kuvat henkilön Rauhanlaakson majoituspalvelut julkaisusta ... Näytä lisääNäytä vähemmän

14 tuntia sitten
Image attachmentImage attachment

TALVI - mikä ihana vuodenaika silloin, kun on OIKEA talvi ja on lunta 💙 Säkylässä on upeat ulkoilumahdollisuudet myös talvisin ja tänä talvena mahdollisuudet ovat vielä erityisen hyvät, kun järvet jäätyivät hyvin joulukuussa ja lunta on riittänyt.

Aktiiviset ulkoilijamme perustivat Facebookiin ryhmän "Säkylän seudun talviliikkujat", jossa jaetaan tietoa latujen ja reittien kunnosta ja jossa voi myös kysyä kanssaliikkujilta vinkkejä, mihin kannattaa suunnata.

Mahtavaa aktiivisuutta - hienoa, että ihmiset auttavat toisiaan löytämään seutumme ulkoilumahdollisuudet ja myös ulkopaikkakunnalta tuleva voi kysyä vinkkejä muilta tässä ryhmässä, jos ei tunne seutua entuudestaan.

Jos nautit ulkoilusta seudullamme, niin tästä linkistä pääset mukaan ryhmään: www.facebook.com/groups/248925894039152

Upeita talviulkoiluretkiä kaikille - niillä retkillä tehdään usein myös mieleenpainuvia muistoja jokaisen mieleen iästä riippumatta ❄☃️
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten

Kun kerran ollaan huomenna sunnuntaina 9.1. Meggalassa paikalla, niin pidetään vohvelirauta, kahvipannu ja kaakaot kuumana klo 11-15. Myös viinimyymälä palvelee Teitä. Hiihtäjät, järven jäällä ulkoilijat sekä kaikki muut vierailijat lämpimästi tervetuloa. Venesjärven jäällä menee hieno hiihto- ja luistelureitti, joka lähtee koulun rannasta. Suosittelemme kokeilemaan 💙☕🍵🫖🍪 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten

Kuvat henkilön Merry Camping julkaisusta ... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten
Näytä lisää