Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.visitsatakunta.fi.

Yhteystiedot

puheenjohtaja@visitsatakunta.fi

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tämä sivusto sisältää upotettua sisältöä seuraavilta sivuilta:

  • Google Maps (https://www.google.fi/maps)
  • Facebook (https://www.facebook.com/)

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

18 tuntia sitten

VisitSatakunta

Harjavallassa.. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Harjavallassa..Image attachment

18 tuntia sitten

VisitSatakunta

Vielä sitä saa mansikkaa ja vadelmaa poimittuna. Tilamyymälä, kesäkahvila ja myyntipisteistä avoinna vielä Tampereen Sokos, Prismat Lielahti ja Linnainmaa. Muut myyntipisteet ovat tältä kesältä jo suljettu.
Muista omenat mehuksi mehuasemallamme, varaa aikasi p. 040 7552850
#mansikka #vadelma #mattilanmarjatila
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 päivää sitten

VisitSatakunta

Huomenna su 18.8. klo 11-16 näitä Nahkiaispaistamo Vilposen tämän kauden herkkuja saa LÄHIRUOKAruukilta 😋 eikä niitä sitten muualla ole myynnissäkään huomenna, joten pidä huoli, että saat omasi 😍 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten

VisitSatakunta

Kryssi on avoimena päivittäin 31.8.2019 saakka. Viikonloppuisin sataman kalapöytä ja kalasoppa lounas klo 12-16, listalta annoksia la klo 20 ja su klo 18 saakka. Tervetuloa 🍽🍰🥗⛵🍺⚓☀️ #visitsatakunta #visitmerikarvia #krookankryssi #krookka #krookansatama #satamakapakka ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä lisää